Guies Nord Sud

Nordsud és una empresa d’esports, formació i activitats al medi natural durant les quatre estacions de l’any on es divideixen les disciplines segons l’època.

Fou constituïda l’any 2004 per dos socis/amics amb una amplia experiència en el sector dels guiatges de muntanya i les classes d’esquí, i també com a formadors/instructors en cursos de l’Organització Nacional de Cecs (ONCE) i de l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) i continuen actius practicant aquests esports de muntanya que tan els apassionen sempre que la feina no els apreta.

La Vall de Camprodon, a cavall entre la Garrotxa, el Ripollès i la Catalunya Nord, és el lloc on realitza la majoria de les seves feines, tot i així no els importa desplaçar-se a qualsevol racó de món per aconseguir les millors condicions per la pràctica, la docència o les inquietuds dels participants.

Totes les activitats de Guies Nordsud estan cobertes amb una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil  i una d’accidents, d’acord amb el decret 56/2003.

GUIES NORDSUD   t. 669 268 922 i 605 227 978 · guiesnordsud@gmail.com · C. Josep Morer, 28 · 17867 Camprodon

Horaris d’atenció al públic  10h00 – 14h00 i 16h00 – 18h00

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Porta d'accés al Pirineu Oriental

%d bloggers like this: