UN TAST DE PARC. Sortides de descoberta d’un dia!!

En els darrers mesos, han estat diverses les veus que han tornat a posar d’actualitat la creació del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Una de les parts interessades és la Generalitat de Catalunya, que té previst tramitar aquesta figura de protecció al llarg del proper any 2015 i fer la declaració vers el 2016.

El procés serà llarg, perquè encara cal posar d’acord tots els agents del territori i s’han de delimitar bé els seus termes, tant pel que fa al perímetre com a les zones d’especial reserva.

Tanmateix, l’entorn hi és, obert a tothom. I és fascinant. I com a amants i promotors del territori, hem volgut oferir al públic una sèrie de tastets del que serà aquest parc en un futur, esperem, no molt llunyà.

Els promotors d’aquesta iniciativa són CEA Alt Ter i jo mateixa, a través de CAN JORDI i del REFUGI. A través de sis visites diferents entre els mesos abril i octubre us convidem a descobrir una part del territori del futur PARC. Cada visita inclou una caminada matinal per fer la descoberta de natura, un àpat amb productes locals i de temporada, i la visita de tarda a un productor del territori.

Aquestes sortides requereixen d’una mínima forma física, així com de calçat adequat per caminar per la muntanya i protecció per al sol (crema solar, barret) i el vent (roba d’abric). Es recomana portar càmera de fotografies i binocles.

PROPOSTES

  1. Daió – Gorges del Freser
  2. Costabona – Les Fonts del Ritort
  3. Coll Pregon – Basses de Puigsec
  4. Coma de l’Orri
  5. Ulldeter
  6. Collet de les Barraques

 

TARIFES

Preu per persona, jornada completa: 45,00€. Inclou la sortida guiada, el dinar i la visita de la tarda. No inclou desplaçament fins al punt de trobada, ni desplaçaments en el marc de la sortida, ni consumicions fora de menú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Porta d'accés al Pirineu Oriental

%d bloggers like this: