UN TAST DE PARC. Sortides de descoberta d’un dia!!

Molts són els camins per fer la descoberta del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. L’entorn hi és, obert a tothom, i és fascinant. I com a amants i promotors del territori, hem volgut oferir al públic una sèrie de tastets del parc que en facilitaran la descoberta.

A través de sis visites diferents entre els mesos d’abril i octubre us convidem a una introducció al part  PARC. Cada visita inclou una caminada matinal (o d’un dia, si la voleu fer més llarga) per fer la descoberta de natura, amb un àpat amb productes locals i de temporada.

Aquestes sortides requereixen d’una mínima forma física, així com de calçat adequat per caminar per la muntanya i protecció per al sol (crema solar, barret) i el vent (roba d’abric). Es recomana portar càmera de fotografies i binocles.

PROPOSTES

  1. Daió – Gorges del Freser
  2. Costabona – Les Fonts del Ritort
  3. Coll Pregon – Basses de Puigsec
  4. Coma de l’Orri
  5. Ulldeter
  6. Collet de les Barraques

 

TARIFES

Preu per persona, jornada completa: 45,00€. Inclou la sortida guiada i el dinar. No inclou desplaçament fins al punt de trobada, ni desplaçaments en el marc de la sortida, ni consumicions fora de menú. La sortida es farà amb un grup mínim de 8 persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Porta d'accés al Pirineu Oriental

%d bloggers like this: